Et udpluk af klubbens arrangementer

Festaften - klubbens 55 års fødselsdag - og chartring af medlem

Mandag den 5. oktober 2020 fejrede vi klubbens 55 års fødselsdag (2. oktober) med en lille fest i Hørup Kirkecenter - tilrettet coronareglerne. Der var dækket bord i hele salen/begge rum - og vi sad i hestesko, så ingen sad overfor. Der var pyntet med flotte blomsterdekorationer. Den lækre mad blev serveret på sikker vis - både hovedret og dessert - på vores medbragte service. Der blev sunget nogle sange. Blichers "De tre helligaftener" blev læst op af Inger Tnd Chrstensen, og Erik Tind diskede op med et par sjove og fine quizzer - den ene baseret på klubbens historie. Lækker æblekage og cookies til vores medbragte kaffe.En rigtig fin aften. 

Desuden havde vi den glæde at kunne optage et nyt medlem denne aften. 

Opstartstur til Brande 9/8 2020

Turen startede med gudstjeneste i Brande Kirke (hvor man gjorde sig meget umage med at passe på at overholde coronarestriktionerne)  - og bagefter fortalte præsten Arne Holst-Larsen om kirken  Herefter gik vi en lille tur for at finde de første gavlmalerier. og en skulptur, før vi kørte op for at spise ved Torvet. Her var der mange flere malerier på fliserne Efter spisnngen gik vi en rundtur i byen og så på flere af byens berømte gavlmalerier. S var det tid til at køre til Hjerrild Hede, hvor vi drak vores medbragte kaffe, før vi gik en tur på heden og i mrdet. Dagen sluttede vi af med en hel del fællessang. En rigtig god dag med 18 deltagere. 

Besøg på Silkeborg Forsyning

Vi var den 2/9 2019 på besøg på Silkeborg Forsyning, hvor vi fik en interessant rundvisning af en ansat, Claus, på genbrugspladsen, i genbrugsbutik osv. og blev meget klogere på, hvordan vores affald såvidt muligt bliver genbrugt til forskellige formål.og hvordan vi sorterer affaldet helt rigtigt. 

Opstartstur 2019

Vores opstartstur i år d. 11/8 2019 gik til gudstjeneste i Nørrelandskirken i Holstebro, til Nørre Vosborg med en fin rundvisning og endelig til Flamingopark i Vemb, hvor vi også fik en spændende rundvisning og fortælling om parkens opståen. Her fik vi også kaffe og kringle.

Regionskonference

Mange deltog i Regionskonferencen i Silkeborg d. 15/7 2019

Besøg på Planetstien i Bording

Den 27/5 var vi på tur til Planetstien i Bording med fin rundvisning af Svend Odgaard. 

Besøg på Mascot

Vi har ofte foredrag og ind imellem firmabesøg, ture o. lign.
1/4 2019 fik Kjellerup Y's Men's Club lov at besøge Mascots nye domicil i Pårup og fik en fin rundvisning. Fabrikken producerer arbejdstøj og sikkerhedsbeklædning.

Foredrag "Tilbage til livet" ved Jannik S Nielsen

Vi var alle fuldstændig opslugt af det spændende foredrag som Jannik S Nielsen holdt for os d. 18/3 2019. Han fortalte om et hårdt liv med mange skiftende børneinstitutioner, som han blev smidt ud af - efter forældrenes skilsmisse, kom ud i misbrug og kriminalitet, 23 år som narkoman - (dog aldrig stiknarkoman) -  nu 13 år som stoffri, og om hvordan han kom ud af det. Om hans uddannelse til pædagog (på trods af manglende afgangseksamen), som han så alligevel ikke kunne bruge pga. pletter på straffeattesten - kun som vikar kunne han bruges. Han havde dog også  haft andet arbejde. Han holdt os i ånde i ca. 2 timer. Nu kalder han sig så pensioneret narkoman, men var involveret i frivilligt arbejde og holdt foredrag.